Pressefoto

Forslag til revision af serviceloven møder massiv kritik

I disse dage regner det fra flere steder ned over regeringens udspil til en revision af serviceloven. En lang række organisationer – herunder Dansk Handicap Forbund – frygter for retssikkerheden for mennesker med handicap.

13. sep. 2016

De seneste dage har regeringen stået på mål for en revision af serviceloven, som møder kritik fra en lang række eksperter, interesseorganisationer og politikere.

Tirsdag kan man blandt andet på Altinget: Social læse, hvordan Dansk Handicap Forbund frygter, at retssikkerheden på handicapområdet vil gå fløjten, hvis regeringen kommer igennem med det forslag til en revision, som social- og indenrigsministeren fremlagde onsdag i sidste uge.

Interesserede kan læse landsformand Susanne Olsens indlæg til Altinget HER.

Mandag lød det ifølge flere medier, at Socialdemokraterne ikke ville være med til at fjerne rettigheder for mennesker med handicap, og flere andre partier – herunder Dansk Folkeparti og Enhedslisten – har udtrykt skepsis over for forslaget.