Colourbox.com

Forslag til forenklede regler af hjælp til familier med børn med handicap falder

Enhedslisten forslag om at forenkle reglerne for, hvornår og hvordan familier med børn med handicap kan få hjælp, falder, da S forlader forhandlingerne.

01. jun. 2016

I sidste uge kunne man flere steder læse, hvordan et flertal i Folketinget ville gøre det nemmere for familier med børn med handicap. Forslaget falder, da S mandag valgte at forlade forhandlingerne.

Det skriver Ritzau ifølge Information.

Med S ude af forhandlingerne falder det flertal, der ellers tegnede sig uden om regeringen, og det skuffer Enhedslistens handicapordfører Jakob Sølvhøj.

”Jeg tror, at vores fælles forslag, som havde hele 114 mandater bag sig, har givet mange forældre til børn med handicap store forhåbninger til, at der nu endelig politisk gøres noget ved den ufleksible lovgivning,” siger han ifølge avisen.

S forklarer sig med, at de har fået tilsagn fra social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) om, at der vil blive nedsat en arbejdsgruppe, som vil se på problemet.

Det er tilfredsstillende i første omgang, mener partiets handicapordfører Orla Hav.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022