Illustration: Niels Poulsen

Forskere søger hjælp til at kortlægge barrierer på arbejdsmarkedet

Har du et job, eller drømmer du om at få et? Og har du et bevægelseshandicap? Så er det dig, forskerne leder efter.

09. apr. 2018

I Dansk Handicap Forbund har vi for nylig udgivet rapporten "Fjern barriererne", som blandt andet kommer med en række anbefalinger til, hvordan man bedre lykkes med at få personer med bevægelseshandicap ind på arbejdsmarkedet.

Forskere fra blandt andet Aalborg Universitet og Vive - Det Nationale analyse- og forksningscenter for Velfærd - vil nu undersøge området yderligere, og derfor søger de informanter, som de må have lov at følge i en periode på tre år fra 2018-2020.

De søger mennesker med bevægelseshandicap, som enten er i job, eller som ønsker et job, og personen skal være villig til at dele sine erfaringer med at være på eller stå uden for arbejdsmarkedet.

Forskerne skal følge informanterne tre gange i løbet af perioden på tre år, og det er op til den enkelte, hvornår det skal være. Det kan være på arbejdspladsen eller der hjemme afhængigt af de planer, informanten har lagt. Forskerne vil i løbet af dagen følge din hverdag og interviewe dig.

Er du interesseret kan du læse mere i dette brev.

Informanterne indgår med fuld anonymitet i projektet, og forskergruppen har tavshedspligt.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022