Foto: Colourbox.com

Forbundet på ’nedsat blus’ på grund af corona

Den seneste tids udmeldinger fra myndighederne omkring coronasmitte er forbundet gået i en slags nødberedskab. Medlemmerne kan dog fortsat forvente at få hjælp til en del af det, de er vant til.

18. mar. 2020

Coronaviruset er over Danmark, og det har de seneste dage vendt op og ned på alle dele af det danske samfund. Dansk Handicap Forbund går heller ikke fri af disse ændringer, og derfor vil der være en række områder, som ikke er helt, som det plejer for medlemmerne.

Telefonerne vil være åbent som normalt, og det vil derfor fortsat være muligt at få svar på det meste medlemsrelaterede og svar på spørgsmål omkring tilgængelighed.

Rådgiverne har fokus på corona
Rådgivningen vil ligeledes være åbent som normalt for henvendelser, med rådgiverne vil have særligt fokus på at rådgive og vejlede de medlemmer, som oplever udfordringer på grund af den aktuelle situation omkring coronasmitte og de forholdsregler, som myndighederne løbende melder ud.

På grund af diverse forholdsregler vil bisidderordningen også være lukket ned, og den vil blive åbnet igen, i takt med at samfundet åbner igen.

Medarbejderne arbejder hjemme
Efter myndighedernes anbefalinger er alle medarbejdere sendt hjem og klarer dermed arbejdet hjemmefra. Af den grund vil nye medlemmer heller ikke modtage velkomstbrev og diverse informationer, som de plejer, før situationen er anderledes.

Generelt er forbundets aktiviteter blevet begrænset til et minimum. Det beder vi om medlemmernes forståelse for.

Situationen betyder også, at "Stranden" i Charlottenlund nord for København har udskudt sæsonåbningen foreløbig til efter påske.

Sommeren er over os – vi ses til august
03. jul. 2020

Sommeren er over os – vi ses til august

Ny viden og bedre overgange skal afhjælpe problemer på børnehandicapområdet