Foto: Colourbox.com

Forbedret landsdækkende handicapbefordring fortsætter

Trafikselskaberne BAT, FynBus, Midttrafik, Movia, NT og Sydtrafik forbedrede pr. 1. januar 2016 den landsdækkende handicapbefordring i en forsøgsperiode på to år. Nu er selskaberne bag aftalen enige om at fortsætte, når forsøgsperioden slutter.

05. sep. 2017

Baggrunden for at indgå den toårige forsøgsperiode var den reviderede lov om trafikselskaber, som gav mulighed for, at ’trafikselskaberne kan samarbejde om individuel handicapkørsel for svært bevægelseshæmmede, som krydser grænserne mellem mere end to trafikselskabers områder’.

Trafikselskaberne aftalte i forsøgsperioden at udvide samarbejdet om landsdækkende handicapkørsel, så brugerne tilbydes min. ti landsdækkende enkeltrejser pr. år.

Og nu har trafikselskaberne aftalt at fortsætte samarbejdet om landsdækkende handicapkørsel efter udløbet af forsøgsperioden. Det skriver Trafikselskaberne i Danmark i en pressemeddelelse, som kan læses her .

Trafikselskaberne har truffet beslutningen allerede nu, så brugerne af ordningen har vished om, at der kan arrangeres landsdækkende handicapbefordring over nytår samt i perioden herefter.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022