Foto: Dansk Handicap Forbund

Foråret er på vej og Stranden åbner

Den Sibirske kulde ser ud til så småt at have sluppet taget i os, foråret kommer os i møde, og sammen med det åbner Stranden i Charlottenlund op for sæsonen 2018.

06. mar. 2018

Den 30. marts 2018 klokken 12.00 slår Dansk Handicap Forbunds Stranden i Charlottenlund ved København dørene op for forbundets medlemmer med strandkort.

Åbningstiderne for sæsonen 2018 ser ud som følger:

April: Tirsdag til søndag kl. 12.00-17.00

Maj-august: Tirsdag til søndag kl. 12.00-20.00

September: Tirsdag til søndag kl. 12.00-17.00

Stranden har lukket om mandagen.

Ændringer i åbningstider samt arrangementer m.v. vil blive slået op af forpagterne på Strandens Facebookside.

Vi glæder os til en ny sæson i nye rammer og forhåbentligt med masser af sol.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til området med et Strandkort, så kan du bestille det direkte her på hjemmesiden eller ved at ringe til hovedkontoret på 39 29 35 55.