Logo: Folkemøde 2018

Folkemødet er startskuddet til kommende samarbejder

Når Dansk Handicap Forbund er på Folkemøde i Allinge-Sandvig på Bornholm bliver det brugt til at skabe relationer og opbygge nye samarbejder med nye samarbejdspartnere.

13. jun. 2018

Torsdag den 14. juni skydes Folkemødet i Allinge-Sandvig på Bornholm i gang, og igen i år er det med deltagelse af Dansk Handicap Forbund.

I år er der blandt andet fokus på tilgængelighed og debat om at give den rette hjælp fra starten. Men lige som tidligere år er Folkemødet et sted, hvor Dansk Handicap Forbund forsøger at skabe nye relationer og samarbejder.

”På Folkemødet møder vi politikere og samarbejdspartnere i mere uformelle omgivelser, og det betyder meget for de snakke, man kan have med dem,” fortæller landsformand Susanne Olsen.

”Mere end én gang har det kastet nye samarbejder af sig, og det gør al arbejdet og tiden, som vi bruger på Folkemødet, værd. Og det er blandt andet derfor, vi kommer tilbage år efter år,” lyder det fra landsformanden.

Interesserede kan se hele forbundets planlagte program her, og desuden kan man følge arbejdet i de kommende dage her på hjemmesiden og på forbundets facebookside.