Foto: Jeppe S. Kerckhoffs

FOLKEMØDE: Tab ikke retssikkerheden på gulvet i ny servicelov

Det kan ikke siges nok gange, og derfor brugte landsformand Susanne Olsen også sin taletid på Speakers Corner til at minde politikerne om at holde fokus på mennesket i forhandlingerne om en ny servicelov.

17. jun. 2016

Mikrofonen var åben, og selvom vejret godt kunne have været bedre, så fik landsformand Susanne Olsen leveret et klokkeklart budskab til tilhørerne og politikerne om at holde borgeren i centrum af den lovgivning, man udarbejder på handicapområdet.

Helt konkret pegede Susanne Olsen på de så småt igangværende forhandlinger om en ny servicelov, som har et erklæret mål om at fjerne unødigt bureaukrati. Den idé er sådan set fin, men det må ikke gå ud over borgerens retssikkerhed, og en regelforenkling må ikke gå ud over det niveau, vi kender fra serviceloven i dag.

Sådan kunne talen på Speakers Corner fredag opsummeres. Hele talen fra Susanne Olsen kan høres herunder.

Susanne Olsen taler på Speakers Corner

Det var serviceloven, der var i fokus, da landsformanden indtog scenen på Speakers Corner på Bornholm fredag.