Telte og blå himmel på Folkemødet 2016 - pressefoto

Følg forbundet på Folkemødet 2017

Dansk Handicap Forbund er igen i år på Folkemødet, og ligesom de andre år kan interesserede følge med i arbejdet her på siden.

14. jun. 2017

Dansk Handicap Forbund har været at finde på Folkemødet i Allinge-Sandvig på Bornholm siden 2012. Forbundet har ingen stand. De mere uformelle møder og deltagelse i andres debatter har givet et bedre resultat af arbejdet, mener landsformand Susanne Olsen.

"Folkemødet giver os mulighed for at møde vores samarbejdspartnere i en mere uformel ramme, end vi gør i dagligdagen, og det har vist sig at være den mest effektive måde at arbejde på for os. I år har vi samme strategi, og det glæder jeg mig til," lyder det fra Susanne Olsen.

I år vil Folkemødet primært blive fyldt ud med uformelle møder, hvor fokus er på frivillighed, socialt arbejde og adgang til arbejdsmarkedet for mennesker med bevægelseshandicap.

Landsformanden og Inger Steen Møller, næstformand i social- og arbejdsmarkedspolitisk udvalg (SAPU), vil desuden være med i et par debatter, og begge vil være at finde på den folkelige talerstol Speakers Corner.

Debatterne og talerne vil blive fulgt via facebook med livestreaming og på hjemmesiden.

Ud over landsformanden og næstformanden i SAPU deltager forbundets næstformand John L. Sørensen samt Gitte R.R. Nielsen, medlem af SAPU.

Interesserede kan følge med her på siden, hvor vi har oprettet en side til Folkemødet 2017.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022