Forside på FK-nyt nr. 2 2017

FK-nyt er på nettet - læs det før din nabo

Årets sidste udgave af FK-nyt er nu på nettet. Samtidig er de tidligere udgivelser samlet i et arkiv her på hjemmesiden.

09. nov. 2017

FK-nyt er Forældrekredsen i Dansk Handicap Forbunds medlemsblad. Medlemmer af forbundet, som også er medlem af Forældrekredsen får, udover de fem årlige udgivelser af Handicap-nyt, også FK-nyt to gange om året.

Årets sidste udgivelse af bladet er netop udkommet til medlemmerne, og nu er det også på nettet, så alle andre også kan læse med på, hvad der sker i Forældrekredsen.

Sammen med den seneste udgivelse er de tidligere blade også lagt på nettet i et arkiv, som kan læses direkte på skærmen eller printes ud og tages med under armen.

Interesserede finder arkivet for FK-nyt via Forældrekredsens side her på hjemmesiden.

GÅ TIL ARKIVET

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget