Foto: colourbox

Fire weekender med togbusser

Mens Banedanmark laver sporarbejde ved Gadstrup og bygger en bro ved Køge, kører vi togbusser på strækningen mellem Roskilde, Køge og Næstved i fire weekender i oktober og november:

20. sep. 2016

14.-16. oktober, 28.-30. oktober, 11.-13. november og 25.-27. november

Alle weekender fra fredag aften til og med søndag

Det betyder:

• At alle, der rejser på strækningen mellem Roskilde, Køge og Næstved i begge retninger, skal med Togbus i stedet for tog.

• Skal du til København, kan du tage Togbussen til Næstved, Køge eller Roskilde, hvorfra DSB kører tog. Fra Næstved kan du tage regionaltoget, der kører via Ringsted. Fra Køge kan du tage S-toget, og fra Roskilde kan du tage IC- eller regionaltoget.

• Der vil være længere rejsetid og skift undervejs, hvis du skal med Togbus. Tjek Rejseplanen, før du rejser.

Her kan du se, om du skal med Togbus, og hvordan du kommer hurtigst frem til din destination.

Rejseplanen er opdateret med ændringerne.

Kørestole, der kan klappes sammen, kan komme med i Togbusserne. Kan din kørestol ikke klappes sammen, kan du kontakte DSB Handicapservice på telefon 70 13 14 15 – tryk 6.

Der vil være information via højttalerudkald på perronerne og i togene. Stationerne vil samtidig udstyres med gule skilte, som viser vej til Togbusserne.

På følgende side på dsb.dk kan du altid holde dig orienteret om kommende sporarbejder: http://www.dsb.dk/trafikinformation%20.