Foto: Colourbox.com

Få indblik i forbundets socialpolitiske arbejde

Dansk Handicap Forbunds social- og arbejdsmarkedspolitiske udvalg arbejder hårdt i den politiske kulisse for at sikre rettigheder til medlemmerne. Det kan interesserede læse om i udvalgets seneste nyhedsbrev.

20. okt. 2017

Dansk Handicap Forbunds social- og arbejdsmarkedspolitiske udvalg arbejder blandt andet for at sikre rettigheder i sociallovgivningen for medlemmerne.

I det seneste nyhedsbrev kan interesserede blandt andet læse om udvalgets holdninger til en antidiskriminationslov, der er varslet af regeringen.

Man kan også dykke ned i forbundets opfordring til medlemmerne om at gå aktivt ind i kommunalvalget, som er den 21. november.

LÆS DET SENESTE OG TIDLIGERE NYHEDSBREVE FRA UDVALGET HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022