Foto: Colourbox.com

Er du den nye forpagter på Stranden?

Fra 1. maj 2017 søger Dansk Handicap Forbund en forpagter til forbundets opgraderede område på Strandvejen 142 C i Charlottenlund kaldet ”Stranden”.

10. mar. 2017

Området er forbeholdt medlemmer af Dansk Handicap Forbund, men da alle kan melde sig ind i forbundet, har vi også rigtig mange personer uden handicap som medlemmer. Dette gælder i særdeleshed i området omkring Charlottenlund, Hellerup og Klampenborg, hvorfor de besøgende på Stranden da også er en skøn blanding af Gentofte Kommunes bedre borgerskab og områdets beboere med handicap.

Stedet har som minimum åbent i perioden 1. april – 1. oktober, men det er helt op til den nye forpagter at vurdere potentialet i en udvidet sæson eller anvendelse af stedet som selskabslokale i vinterperioden.

Interesserede kan læse mere om opgraderingen af området HER.

I forbundet er vi overbeviste om, at dette job er en fantastisk mulighed for en ildsjæl, et ægtepar eller blot en rummelig og fleksibel forpagter, der kan se sig selv som en del af en god sag og samtidig bevare forretningselementet.

Interesserede bedes henvende sig til direktør Jens Bouet, tlf. 53 56 13 33 eller e-mail jens@danskhandicapforbund.dk.