Tegning: Niels Poulsen

Enkelte ledige pladser på Introduktionskursus for nye bisiddere

Dansk Handicap Forbund udbyder nu enkelte ledige pladser på Introduktionskursus for nye bisiddere.

23. sep. 2019

En bisidder er et medlem af forbundet, som efter deltagelse i vores introduktionsforløb, kan fungere som sparringspartner og populært sagt et ekstra sæt øjne og ører for medlemmerne. Bisidderen støtter typisk ved møder med myndighederne.

Bisidderne arbejder tæt sammen med forbundets rådgivningsteam.

Du kan læse mere om bisiddernes arbejde i vores PJECE her.

Få mere information om Introduktionskursus for nye bisidder HER.

Tilmeld dig Introduktionskursus for nye bisiddere via tilmeldingsblanketten HER - senest den 28. oktober 2019.