www.colourbox.com

Elevatorlukning på Hovedbanegården giver udfordringer i januar

I forbindelse med arbejdet med etablering af en elevator i forbindelse med Metroarbejdet på Hovedbanegården i København vil elevatoren til spor 11/12 blive aflåst i tre weekender i januar.

22. dec. 2015

I weekenderne fra fredag den 8. januar kl. 20.00 til mandag morgen den 11. januar, og fra fredag den 15. januar kl. 20.00 til mandag morgen den 18. januar, samt fra fredag den 22. januar kl. 20.00 til mandag morgen den 25. januar lukker elevatoren ved sporet 11/12 på Hovedbanegården i København.

DSB anbefaler derfor, at alle kunder, der benytter hjælpemidler (kørestole, rollator m.m.), og som rejser med S-tog mod Køge, Høje-Taastrup og Frederikssund, står af på ved hhv. Vesterport eller Dybbølsbro Station i de pågældende weekender i januar.

Hvis der er vigtigt at komme til Københavns Hovedbanegård, anbefaler DSB at foretage S-togskifte på Dybbølsbro Station.