Kom med i kortegen af elscootere til lukningen af Dyrehavsbakken

Elscooter-brugere inviteres af til at deltage i kortegen fra Søborg til Dyrehavsbakken i Klampenborg tæt ved København. Det er Dagcenter Christianhøj, der står bag arrangementet.

13. aug. 2015

Arrangementet er tænkt som en pendant til de kendte motorcykelture fra Nørrebrogade i København til Bakkens åbning og lukning. Hvis elscooter-arrangementet bliver en succes, er det tanken at gøre turen til en årlig tradition.

Første gang, det løber af stablen, er 30. august.

På bedste ”Tour de France-vis” vil der være følgebiler med på turen. Her vil Christianehøjs personale søge at afhjælpe eventuelle problemer for kørerne undervejs til Bakken. Pårørende og alle andre er meget velkomne som tilskuere.

Formålet med turen er at skabe glæde for kørere og tilskuere. Men også at slå et slag for at endnu flere med funktionsnedsættelser bliver opmærksomme på de muligheder og netværksskabende aktivitetstilbud, der findes for gruppen. Derudover er formålet at få sat fokus på, hvordan et godt hjælpemiddel kan øge bevægelsesfriheden og dermed livskvaliteten for mange med funktionsnedsættelse.

Arrangementet er gratis at deltage i, og der er intet krav om medlemskab eller lignende. Alle med en elscooter kan deltage.

Deltagerantallet er begrænset til 100. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet ved telefoniske henvendelse til Christianehøje Dagcenter.

LÆS MERE I PRESSEMEDDELELSEN

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget