Foto: colourbox.com

Ekstraordinær travlhed i rådgivningen: Medlemmer skal væbne sig med tålmodighed

Behovet for hjælp i rådgivningen hos Dansk Handicap Forbunds medlemmer er fortsat enormt, og derfor appellerer vi til tålmodighed, siger faglig chef for rådgivningen Jeppe S. Kerckhoffs.

16. aug. 2021

Over de senere år er presset på Dansk Handicap Forbunds rådgivning bare steget og steget, og derfor er antallet af socialrådgivere hævet løbende i perioden.

På trods af udvidelsen løber socialrådgiverne fortsat meget stærkt for at kunne tage sig af de mange henvendelser, og derfor er det for øjeblikket svært at love, at man hører tilbage fra dem inden for fem hverdage, som ellers har været kutyme.

Det siger faglig og politisk chef Jeppe S. Kerckhoffs.

"Vi gør vores absolut bedste for at hjælpe vores medlemmer videre i deres sager, og sådan noget tager tid. Det er selvfølgeligt beklageligt, at vi må lade medlemmer vente, men jeg opfordrer til tålmodighed blandt medlemmerne og forsikrer alle om, at vi nok skal komme tilbage til dem," lyder det.

Sidste år henvendte 2.000 medlemmer sig om hjælp i rådgivningen. Det førte til knap 600 rådgivningsforløb i 2020.