ARoS i Aarhus har en tilgængelighed, som mange er glade for. Ikke mindst at man kan komme med elevator op til panoramaetagen. Foto: Colourbox.

Efterlysning – tag et foto og send det til BTPU

Bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU) vil gerne opbygge en eksempelsamling med gode løsninger, når det gælder universelt design.

12. okt. 2018

Det kan fx være et flot indgangsparti, en æstetisk rampe eller alt muligt andet. Ser du eksempler, så tag et foto, og fortæl BTPU, hvorfor du synes, at det er en god løsning, en smuk løsning, eller hvorfor du synes, en løsning ikke fungerer. Hvis der kommer mange fotografier, vil BTPU lægge dem ud på vores hjemmeside.

Du kan sende dit bidrag til redaktør Bente Rødsgaard, som er BTPU's kontaktperson i sekretariatet.
E-mail: bente@danskhandicapforbund.dk