www.colourbox.com

Efterlysning: Send dine billeder fra Handicapdag 2016

Dansk Handicapdag løber af stablen senere på måneden, og det vil Handicap-nyt gerne følge med i. Derfor efterlyser bladet billeder fra dagen.

09. mar. 2016

Lørdag den 19. marts 2016 fejres der Dansk Handicapdag fire steder i landet og Region Hovedstaden holder Dansk Handicapdag søndag den 20. marts.

Handicap-nyt vil meget gerne bringe billeder fra dagen, så send gerne et foto i en så høj opløsning som mulig, og fortæl, hvor billedet er taget, og hvem (eller hvad) det viser. Husk også at skrive dit navn, eller hvem der har taget billedet.

Redaktionen forestiller sig at bringe et evt. flere fotografier fra den store dag.

Deadline
Hvis du sender fotografier til os senest den 29. marts 2016, håber vi at kunne finde plads til det allerede i det kommende nummer af Handicap-nyt.

På forhånd tak og god dag til alle jer, der skal være med.