www.colourbox.com

DSB varsler ændringer i påsketrafikken

Påsken står for døren, og i den forbindelse skal du være opmærksom på flere ændringer, hvis du skal med toget. Få et kort overblik her.

14. mar. 2016

Tog til Tyskland erstattes af togbusser mellem Orehoved/Nykøbing F og Puttgarden/Hamburg
Fra den 19. marts til den 28. marts erstattes tog til Hamburg med togbusser mellem Orehoved/Nykøbing F og Puttgarden/Hamborg.

Togene kører på strækningen mellem København H og Nykøbing F/Orehoved, men vær opmærksom på, at togene kører tidligere i retningen fra København i perioden fra den 19.-23. marts. Ændringerne skyldes sporarbejde. Togbusser erstatter tog mellem Nykøbing F og Rødby Færge. Fra den 19.-28. marts kører der togbusser i stedet for tog mellem Nykøbing F og Rødby Færge.

Ændringerne skyldes sporarbejde.

Tog til Tyskland kører kun til Rødby Færge - herfra togbus til Hamburg Hbf.
Fra 29. marts til 8. april kører ICE-togene mod Hamburg som normalt, men togene kører kun til Rødby Færge. Det betyder, at du kommer lidt senere til Hamburg, end du ville have gjort med ICE-toget.

Der kører togbusser non-stop Rødby Færge - Hamburg Hbf.

Fra Hamburg Hbf. i retning mod Danmark kører togbusserne tidligere, end ICE-togene normalt gør, nemlig kl. 6.00, 8.00, 10.00, 12.00, 14.00 og 16.00. I Rødby Færge er der forbindelse til ICE-togene, der kører som normalt til København H.

Hvis du skal til/fra mellemstationer i Tyskland, se HER.

Ændringerne skyldes sporarbejde i Tyskland.

Påske med ændret kørsel for InterCity- og Regionaltog på Sjælland
Fra onsdag aften den 23. marts til natten efter mandag den 28. marts kører vi med færre tog og ændrede tider mellem Østerport – Roskilde og Ringsted.

Ændringerne skyldes sporarbejde.

Der vil være information om ændringer i trafikken via højttalerudkald på perronerne og i togene. Tjek desuden rejseplanen.dk for at se, om du skal med togbus på de dage, du planlægger at rejse. Rejseplanen er opdateret med ændringerne, og eventuelle ændringer vises i din søgning.

Kørestole, der kan klappes sammen, kan komme med i togbusserne. Kan din kørestol ikke klappes sammen, kan du kontakte DSB Handicapservice på telefon 70 13 14 15 – tryk 6.

På følgende sider på dsb.dk kan du altid holde dig orienteret om kommende sporarbejder:

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022