www.colourbox.com

DSB udfaser papir-klippekortet

En række trafikselskaber har allerede gjort det, og nu følger DSB trop. Fra august vil det ikke længere være muligt at købe DSB-klippekort. Det samme gælder for DSB 10-turskort til ledsageordning for mennesker med handicap.

18. maj 2016

Fra den 15. august er det slut med at købe klippekort i papirformat hos DSB. Dermed kan man heller ikke købe 10-turskort til ledsageordning, som en del medlemmer muligvis har benyttet.

I stedet tilbyder DSB en række alternativer til klippekortet:

• Rejsekort personlig, kundetype handicap, hvor personen med handicap har mulighed for at få rabat. Er der behov for en ledsager, så kan ledsageren checkes ind på personen med handicaps rejsekort som et barn ved at benytte check ind ekstra.
  • Enkelt- eller tur/retur ledsageordningsbillet til samme pris i DSB Rejsecentre/Betjent Salg, DSB 7-eleven og på automaterne.
  • Børnebillet i alle DSBs salgskanaler.

DSB oplyser desuden, at reglerne er uændret, og at mennesker, som benytter sig af mulighederne, skal kunne påvise, at de fx har et Ledsagekort fra Danske Handicaporganisationer for at kunne opnå rabatten.

Interesserede kan følge udfasningen af klippekortsordningen HER.