www.colourbox.com

DSB: Store ændringer på Sjælland i weekenden

Fra fredag aften 23. oktober til og med søndag 25. oktober kører DSB Togbusser mellem Ringsted og Roskilde og mellem Ringsted og Næstved.

14. okt. 2015

I weekenden fra 23. til 25. oktober vil der være sat togbusser ind på strækningen mellem Ringsted og Roskilde og mellem Ringsted og Næstved. Det skyldes, at Banedanmark udfører broarbejde på strækningen mellem Ringsted og Borup, melder DSB.

Ændringerne betyder, at passagerer, som rejser mellem Sjælland og Fyn / Jylland, skal med togbusser mellem Ringsted og Roskilde i begge retninger, at alle, der rejser mellem Ringsted og Viby Sj., skal med togbus, og at der er indsat togbusser på strækningen mellem Ringsted og Næstved.

DSB oplyser desuden, at der i samme periode vil være indsat busser på dele af strækningen mellem Kolding og Esbjerg.

Sammenklappelige kørestole kan komme med busserne
Kørestole, som kan klappes sammen, kan komme med togbusserne, mens kørestolsbrugere, hvis kørestol ikke kan klappes sammen, bedes ringe til DSB's Handicapservice på telefon 70 13 14 15 - tryk 6.

Alle de berørte stationer vil være udstyret med gule skilte, som viser vej til togbusserne, ligesom der vil være information om busserne over højtalerne.

Rejseplanen.dk vil være opdateret med alle ændringer, så det kan være en god idé at tjekke den for at teste, om man skal med togbus, hvis man i perioden skal rejse med tog.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022