Colourbox.com

DSB sætter varslingstiden for mennesker med handicap ned fra i dag

Som planlagt sætter DSB varslingstiden for mennesker med gangbesvær og handicap ned fra 24 timer til 12 timer fra den 1. september. Det er værd at kippe med flaget for, mener Dansk Handicap Forbund.

01. sep. 2016

Fra torsdag den 1. september sætter DSB varslingstiden ned for mennesker med handicap, der har brug for handicapservice, fra 24 timer til 12 timer. Nedsætningen er en del af en langsigtet plan, hvor varslingstiden tidligere er blevet sat ned fra 48 timer til 24 timer.

Og lige som sidst, da tiden blev halveret, vækker det glæde hos Dansk Handicap Forbunds landsformand Susanne Olsen, som ikke er i tvivl om, at det betyder meget for medlemmerne med sådan en ændring.

"Det er dejligt, at vi bid for bid får mulighed for at være mere spontane, når vi rejser rundt i landet. Det er bestemt værd at kippe med flaget for, og jeg glæder mig til, at vi når dertil, at det ikke længere er nødvendigt at melde sin rejse på forhånd," siger Susanne Olsen.

Varslingstiden blev den 1. august 2015 halveret fra 48 timer til 24 timer.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022