www.colourbox.com

DSB melder om ændringer på S-togsstrækninger

De kommende uger byder på ændringer på et par S-togsstrækninger i hovedstadsområdet. Det vil være nødvendigt for nogle passagerer at bestille særlig handicapbefordring.

30. mar. 2016

I uge 13 samt i uge 18 og 19 vil der være ændringer på S-togsnettet på bestemte strækninger som følge af sporarbejde.

I uge 13 drejer det sig om strækningen Gentofte-Hillerød, hvor det i tidsrummet fra lørdag den 2. april fra klokken 00.30 og frem til mandag den 4. april klokken 04.35 vil være nødvendig at bestille særlig handicapkørsel.

I ugerne 17 og 18 vil det være strækningen Hareskov-Farum, der er berørt pga. sporarbejde.

Handicapbefordringen vil være nødvendig for nogle at bestille i tidsrummet mellem søndag den 1. maj klokken 23.00 og frem til mandag den 2. maj klokken 04.30 samt fra mandag den 2. maj klokken 20.00 frem til tirsdag den 3. maj klokken 04.30.

Det vil desuden være nødvendigt at bestille særlig handicapbefordring fra tirsdag den 3. maj klokken 23.00 frem til onsdag den 4. maj klokken 04.30.

Særlig handicapbefordring bestilles pr. telefon til handicaptelefonen på 24 68 69 40. Bestillingen kan ske fra klokken 09.00-15.00, dog skal bestillingen helst ske senest kl. 12.00 dagen før.

Læs mere om sporarbejde og bestilling af særlig handicapbefordring for uge 13 HER.

Og for ugerne 18 og 19 HER.