www.colourbox.com

DSB melder om sporarbejde

I denne og næste uge samt i uge 41 melder DSB om sporarbejde, der gør det nødvendigt med særlig handicapbefordring på udvalgte strækninger.

15. sep. 2015

PÅ strækningen mellem Gentofte og Hillerød ved København melder DSB om sporarbejde i uge 38 og 39 samt i uge 41. Sporarbejderne gør det nødvendigt med særlig handicapbefordring i tidsrummet fra fredag 18. september klokken 20.00 til mandag 21. september klokken 04.40.

Fra fredag 25. september til mandag 28. september i samme tidsrum vil særlig befordring også være nødvendig. I uge 41 er der tale om tidsrummet lørdag 10. oktober klokken 05.00 til mandag 12. oktober klokken 04.35.

LÆS MERE: SÆRLIG HANDICAPBEFORDRING UGE 38-39 & SÆRLIG HANDICAPBEFORDRING UGE 41

Den særlige handicapbefordring kan bestilles på telefon 24 68 69 40. Telefonerne er åbne hele døgnet i de berørte perioder. Befordringen skal dog bestilles i tidsrummet fra klokken 09.00 til 15.00, dog skal befordringen helst bestilles senest klokken 12.00 dagen før, befordringen ønskes.