DSB melder om sporarbejde

I uge 36 og 37 vil det være muligt at bestille særlig handicapbefordring på strækningen mellem Gentofte og Holte ved København.

17. aug. 2015

Fra fredag 4. september klokken 20.00 til mandag 7. september klokken 04.40 samt fra fredag 11. september klokken 20.00 til mandag  14. september klokken 04.40 vil det være nødvendigt at bestille særlig handicapbefordring på strækningen Gentofte-Holte nord for København.

Det skriver DSB i en orientering til Dansk Handicap Forbund.

LÆS OGSÅ: ORIENTERING OM SÆRLIG HANDICAPBEFORDRING GENTOFTE-HOLTE

Som generel regel kan DSB befordre kunder mellem stationerne på den del af banenettet, som er spæret.

For mere information og bestilling af befordring, kontakt DSB's handicaptelefon på +45 24 68 69 40.

Foto: www.colourbox.com.