DSB melder om sporarbejde

I uge 40 vil der være mulighed for særlig befordring for mennesker med handicap, som rejser på strækningen Gentofte-Hillerød.

04. aug. 2015

På grund af sporarbejde vil strækningen Gentofte-Hillerød være ramt af ændringer, og det vil være nødvendigt at bestille særlig befordring for mennesker med handicap, som rejser på strækningen fra lørdag 3. oktober klokken 00.30 til mandag 5. oktober klokken 04.35.

Den særlige befordring henvender sig til kunder i almindelige kørestole, el-kørestole eller mini-crossere og en eventuel hjælper. DSB melder dog, at kunder i almindelige kørestole også kan befordres i almindelige togbusser, såfremt de er selvhjulpne eller har en hjælper med.

For bestilling af særlig befordring på strækningen bedes kunder ringe til handicaptelefonen på telefon 24 68 69 40.

LÆS OGSÅ: Orientering fra DSB Handikappanel

Foto: www.colourbox.com.