www.colourbox.com

DSB: En weekend med store ændringer på Sjælland

I weekenden fra den 4. til den 6. december vil der være indsat togbusser mellem Ringsted og Roskilde. Sammenklappelige kørestole kan tages med i busserne, mens andre skal tage kontakt til DSB's Handicapservice.

24. nov. 2015

Fra fredag aften den 4. december til og med søndag den 6. december kører DSB Togbusser mellem Ringsted og Roskilde og mellem Ringsted og Næstved. Ændringerne skyldes, at Banedanmark udfører broarbejde mellem Ringsted og Borup.

Det betyder, at alle, der rejser mellem Sjælland og Fyn/Jylland skal med Togbus på strækningen mellem Ringsted og Roskilde i begge retninger. Samtidig skal alle, der rejser mellem Ringsted og Viby Sjælland med Togbus, og alle, der rejser over strækningen Ringsted - Næstved skal med Togbus på denne del af rejsen.

Passagerer, der skal rejse på strækningen Fredericia - Kolding i samme periode, bør være opmærksomme på, at DSB også kører Togbusser på denne strækning.

Tjek rejseplanen og ring til DSB Handicapservice
Tjek rejseplanen.dk og se, om du skal med Togbus. Den er opdateret med ændringerne og evt. ændringer vises i din søgning.

Kørestole, der kan klappes sammen, kan komme med i Togbusserne. Kan din kørestol ikke klappes sammen, kan du kontakte DSB Handicapservice på telefon 70 13 14 15 – tryk 6.

Der vil være information via højttalerudkald på perronerne og i togene. Stationerne vil samtidig udstyres med gule skilte, som viser vej til Togbusserne.

På følgende sider på dsb.dk kan du altid holde dig orienteret om kommende sporarbejder:

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022