Foto: Colourbox.com

Din medlemsopkrævning er på vej

Kontingentet for 2018 udsendes i slutningen af januar med betaling den 1. februar.

11. jan. 2018

Dansk Handicap Forbunds hovedkontor har modtaget en del henvendelser fra medlemmer, som ikke kan forstå, hvor deres kontingentopkrævning for 2018 bliver af.

Opkrævningen vil blive sendt ud i slutningen af januar med betaling den 1. februar.

Pr. 1. januar 2018 koster et års medlemsskab af Dansk Handicap Forbund 314 kr. for et enkelt-medlemsskab og 471 kr. for et par-/familiemedlemsskab.