Foto: Jan Rasmussen

DH kom i mål til DHL Stafetten i København

Torsdag den 29. august deltog DH i DHL Stafetten i København iført karakteristiske pink løbetrøjer med sponsorer trykt på maven og "Vi kan mere, end I tror", på ryggen. Sekretariatet fra Dansk Handicap Forbund var med hele vejen.

03. sep. 2019

Traditionen tro blev der i sidste uge i København afholdt DHL Stafetten, og DH deltog for tredje år i træk med ca. 50 medarbejdere fra otte forskellige organisationer, herunder Dansk Handicap Forbund. DH stillede i år med fire løbehold og fire gåhold, inklusiv tre deltagere i kørestol.

Med en gennemsnitlig gennemførselstid på 2,5 time for løbeholdene og 1,5 for gåholdene er vi meget stolte af resultatet, og vi takker alle deltagerne for højt humør og kokken for god mad.

Vi vil gerne takke Ina (DH) og Katrine (DHF) for deres gode arbejde med at stable hele arrangementet på benene. Desuden vil vi gerne takke vores sponsorer Bevica Fonden, DH, LOBPA og TA Service. Uden deres støtte ville vi ikke kunne afholde et så vellykket arrangement.

Tak for nu! Vi ses igen til DHL Stafetten 2020!

Sommeren er over os – vi ses til august
03. jul. 2020

Sommeren er over os – vi ses til august

Ny viden og bedre overgange skal afhjælpe problemer på børnehandicapområdet