Foto: Jan Rasmussen

DH kom i mål til DHL Stafetten i København

Torsdag den 29. august deltog DH i DHL Stafetten i København iført karakteristiske pink løbetrøjer med sponsorer trykt på maven og "Vi kan mere, end I tror", på ryggen. Sekretariatet fra Dansk Handicap Forbund var med hele vejen.

03. sep. 2019

Traditionen tro blev der i sidste uge i København afholdt DHL Stafetten, og DH deltog for tredje år i træk med ca. 50 medarbejdere fra otte forskellige organisationer, herunder Dansk Handicap Forbund. DH stillede i år med fire løbehold og fire gåhold, inklusiv tre deltagere i kørestol.

Med en gennemsnitlig gennemførselstid på 2,5 time for løbeholdene og 1,5 for gåholdene er vi meget stolte af resultatet, og vi takker alle deltagerne for højt humør og kokken for god mad.

Vi vil gerne takke Ina (DH) og Katrine (DHF) for deres gode arbejde med at stable hele arrangementet på benene. Desuden vil vi gerne takke vores sponsorer Bevica Fonden, DH, LOBPA og TA Service. Uden deres støtte ville vi ikke kunne afholde et så vellykket arrangement.

Tak for nu! Vi ses igen til DHL Stafetten 2020!

Dansk Handicap Forbund deltog i gårsdagens Jobmesse Fyn 2019
13. sep. 2019

Dansk Handicap Forbund deltog i gårsdagens Jobmesse Fyn 2019

Social- og Indenrigsministeren vil prioritere handicapområdet - vi er klar!
12. sep. 2019

Social- og Indenrigsministeren vil prioritere handicapområdet - vi er klar!

Udfordring at få alle virksomheder med til at løfte beskæftigelsen for alle uanset handicap
10. sep. 2019

Rådgivningsteamet indfaser nye IT-systemer
09. sep. 2019

Rådgivningsteamet indfaser nye IT-systemer

Økonomiaftale med kommunerne på plads – men er det nok?
06. sep. 2019

Økonomiaftale med kommunerne på plads – men er det nok?

Pressemeddelelse: Unge og pårørende søges: Hjælp med at forbedre hele familiens trivsel, når børn og unge er syge
02. sep. 2019