Pressebillede: Kim Vadskær

Det mener partierne om kontanthjælpsloftet

Den 1. oktober trådte regeringens kontanthjælpsloft i kraft. I den forbindelse kørte Dansk Handicap Forbund tema om kontanthjælpsloftet på deres Facebookside.

05. okt. 2016

Den 1. oktober var dagen, hvor regeringens kontanthjælpsloft trådte i kraft. Regeringen vil med kontanthjælpsloftet øge den lønmæssige afstand mellem at være på overførselsindkomst og tage et lavtlønsjob.

Men hvad mener de andre partier egentlig om kontanthjælpsloftet og 225-reglen? Det spurgte Dansk Handicap Forbund partiernes beskæftigelsesordførere om for et par uger siden. Resultatet kan ses på forbundets Facebookside HER.

Du kan desuden se, hvad beskæftigelsesminister Jørgen Neergaard Larsen mener om kontanthjælpsloftet HER.