Foto: Colourbox.com

Del dine erfaringer og få flere gode oplevelser i naturen

Det er godt for både krop og sjæl at komme ud i naturen, og derfor har en gruppe forskere sat sig for at undersøge, hvordan mennesker med bevægelseshandicap kan få flere gode oplevelser i naturen. Interesserede inviteres til at dele deres erfaringer.

06. dec. 2016

Et samarbejde mellem blandt andet Københavns Universitet, Danske Handicaporganisationer (DH), Handicapidrættens Videnscenter, Bevica Fonden og 15. Juni Fonden vil undersøge, hvoirdan man kan sikre, sat flere mennesker med handicap kommer ud og oplever naturen.

Helt konkret handler det om at skabe bedre rammer ude i naturen, der gør det muligt for flere mennesker med bevægelseshandicap at bruge naturen.

Derfor inviteres blandt andet medlemmer af Dansk Handicap Forbund til at dele deres erfaringer med forskerne på informationsmøder på Sjælland og i Jylland til januar.

Interesserede kan læse mere om projektet og informationsmøderne HER.