Del dine erfaringer - hjælp med at løfte handicapområdet

Et nyt webpanel under Danske Handicaporganisationer har set dagens lys. Panelet er henvendt til mennesker med og pårørende til personer med handicap, som ved at dele deres erfaringer kan være med til at løfte handicapområdet.

20. nov. 2019

Handicapområdet skal løftes. Vi skal skabe bedre vilkår for mennesker med handicap og deres pårørende. Derfor har vi brug for dine erfaringer.

Det fælles talerør for handicaporganisationerne - Danske Handicaporganisationer (DH) - har oprettet et nyt webpanel, der skal skabe dokumentation og data på handicapområdet.

Hvis du har lyst til at dele erfaringer, vil du modtage et spørgeskema via e-mail op til fire gange om året.

Vi kunne finde på at spørge dig, om dit barn er godt inkluderet i skolen, om du får den rigtige hjælp af kommunen, om du benytter kollektiv transport eller dine oplevelser med sundhedsvæsnet.

Du kan enten selv have et handicap eller være pårørende. Du vil være anonym. Tilmelder du dig inden 19. december er du med i lodtrækningen om tre iPad Air og 20 gavekort á 300 kroner.

Tilmeld dig her.

Medlemmer mister fortsat merudgiftsdækning
20. feb. 2020

Medlemmer mister fortsat merudgiftsdækning