Landsformand Susanne Olsen

Debat: Hvorfor er det så svært at investere rigtigt fra starten?

Sådan lyder overskriften på det debatindlæg, som Dansk Handicap Forbunds landsformand i dag offentliggør på netmediet DenOffentlige.

13. aug. 2018

Med debatindlægget ønsker Susanne Olsen at igangsætte en debat om, hvordan vi får kommunerne til at investere i den rigtige hjælp fra starten. Gør man det, så tyder det på, at der er mange penge at spare for samfundet, men i dag er systemet bygget op, så kommunerne ikke formår at løfte denne opgave godt nok.

Via dette link kan du læse dagens debatindlæg, som bliver det første i en række af indlæg på Den Offentlige, da Dansk Handicap Forbund er blevet udgivere.