Pressefoto af Anette Laigaard

DCH-formand: Riv siloerne ned

Formand for Det Centrale Handicapråd (DCH), Anette Laigaard, gør op med silo-tænkningen på handicapområdet i en kronik bragt i Politiken.

21. sep. 2016

"Er det rimeligt, at man skal kæmpe med systemet, når man i forvejen kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen?" spørger Anette Laigaard i sin kronik. Hun foreslår, at vi begynder at fokusere på borgernes livskvalitet i stedet for enøjet at kigge på beskæftigelse og uddannelse.

Du kan læse kronikken på DCH's hjemmeside http://www.dch.dk/Nyheder/dch-formand-riv-siloerne-ned%20.