Foto: Colourbox

Dansk Handicap Forbund vil gerne høre din mening om velfærdsteknologi

I en ny survey undersøger Dansk Handicap Forbund holdninger og erfaringer med brug af velfærdsteknologi hos medlemmer og mennesker med handicap generelt. Hjælp os ved at deltage og dele undersøgelsen!

01. mar. 2019

De sidste 10-20 år har man set flere nye hjælpeteknologier vinde indpas i det danske velfærdssystem, som alle går under navnet "velfærdsteknologi". Det er for eksempel robotstøvsugere, skylle-tørretoiletter, GPS-systemer, robotproteser og intelligente hjælpemidler. Disse velfærdsteknologier bruges til til at gøre livet nemmere i og uden for hjemmet, særligt for ældre og mennesker med funktionsnedsættelser.

Dansk Handicap Forbund ønsker at undersøge, hvad vores medlemmer og mennesker med funktionsnedsættelser generelt synes om disse nye hjælpeteknologier. Vi vil også gerne vide mere om, hvilke erfaringer brugere af velfærdsteknologi har gjort sig rundt omkring i landet.

Ved at besvare denne undersøgelse hjælper du os med at sikre, at din stemme bliver hørt, og at indføring af ny velfærdsteknologi sker til gavn for brugerne. Det tager ca. ni minutter at besvare undersøgelsen. Besvarelserne er anonyme. Tak for din hjælp!

Deltag i undersøgelsen her

Valgkommentar: God fornøjelse til EU-valget på søndag
24. maj 2019

Valgkommentar: God fornøjelse til EU-valget på søndag

Kom til politisk debat med RYK
24. maj 2019

Kom til politisk debat med RYK

Valgkommentar: Er vores velfærdsmodel truet?
22. maj 2019

Valgkommentar: Er vores velfærdsmodel truet?

Monica Lyloff modtager Vanførefondens Opmuntringspris 2019
22. maj 2019

Monica Lyloff modtager Vanførefondens Opmuntringspris 2019

Valgkommentar: Der tales om velfærd - husk mennesker med handicap!
20. maj 2019

Valgkommentar: Der tales om velfærd - husk mennesker med handicap!

Valgkommentar: Konservatives formand: Ingen problemer med velfærden i Danmark!
16. maj 2019

Valgkommentar: Konservatives formand: Ingen problemer med velfærden i Danmark!