HPV magasinet

Dansk Handicap Forbund udgiver HPV-magasin

Dansk Handicap Forbund udgiver i tæt samarbejde med HPV-update-gruppen HPV-magasinet, hvor målet er at få nuanceret debatten omkring HPV-vaccinen.

20. jun. 2016

"Det vigtigste er, at pigerne får mulighed for at træffe en beslutning på et oplyst grundlag, og at vi i Danmark får opbygget et system, der sætter de ramte piger øverst på dagsordnen. Og derfor udgiver vi dette magasin."

Sådan skriver landsformand Susanne Olsen, direktør Jens Bouet og talskvinde for HPV-update-gruppen under Dansk Handicap Forbund Trine W. Larsen i forordet til HPV magasinet nummer 1, som netop er udkommet.

Interesserede kan læse magasinet HER.