Foto: Colourbox.com

Dansk Handicap Forbund samarbejder med Legal Desk

Dansk Handicap Forbund har indgået samarbejde med Legal Desk, som hjælper medlemmer eller andre, som ønsker at testamentere penge til forbundets arbejde.

26. jan. 2018

Dansk Handicap Forbund har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil oprette gratis simple testamenter eller et legat for dig, som støtter, hvori du kan testamentere penge til vores arbejde.

Du kan bruge Legal Desks formular uanset, om du allerede har et testamente eller ej.

Legatet er helt gratis for dig, som støtter, og du vælger selv, om du vil underskrive legatet foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

Du kan oprette dit legat gratis hos Legal Desk her.

Med 30 %-løsningen kan du desuden give dine arvinger endnu mere arv, samtidig med at du støtter Dansk Handicap Forbund.

Læs mere om 30 %-løsningen her.