Dansk Handicap Forbund er på Roskilde Festival

Roskilde Festival er godt i gang. Musikken starter på onsdag, og allerede nu er der godt gang i den på campingarealerne. Dansk Handicap Forbund er med.

29. jun. 2015

Dansk Handicap Forbund er taget på Roskilde Festival for at følge livet med handicap på festivalen. I løbet af ugen vil du møde nogle af de gæster, som måske har lidt sværer ved at komme rundt på festivalen end mange andre.

Du vil møde nogle af de mennesker, der arbejder hele året på at gøre festivalen mere tilgængelig, og så vil vi prøve at forstå, hvordan Roskilde Festival adskiller sig fra hverdagen, når man fx sidder i kørestol.

Læs med på vores Roskilde-side i løbet af ugen.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022