www.colourbox.com

Dansk Handicap Forbund går på juleferie

Fredag den 18. december går Dansk Handicap Forbunds rådgivning på juleferie. Resten af kontoret følger ugen efter.

15. dec. 2015

Fra og med mandag den 21. december holder Dansk Handicap Forbunds rådgivning juleferie, og rådgivningen vender tilbage mandag den 4. januar 2016.

Resten af kontoret går på juleferie tirsdag den 22. december og åbner ligesom rådgivningen igen mandag den 4. januar 2016. Telefonerne vil være åbne for generelle henvendelser den 21. og 22. december fra klokken 10.00 til 15.00.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022