Foto: Katrine Ibsen Larsen

Dansk Handicap Forbund deltog i gårsdagens Jobmesse Fyn 2019

Odense Congress Center var i går fyldt med virksomheder, organisationer, kommuner og uddannelsessteder, som stod klar med inspiration og vejledningen til uddannelses- og jobsøgende. Dansk Handicap Forbund deltog med det formål at rådgive virksomheder og jobsøgende om arbejdslivet med et bevægelseshandicap.

13. sep. 2019

På Jobmesse Fyn 2019 var der lagt op til en inspirerende dag, hvor jobsøgende og virksomheder kunne møde hinanden, hvor CV og ansættelsessamtalen kunne blive pudset af, og hvor der blev afholdt en række spændende oplæg.

Dansk Handicap Forbund deltog, og vi havde taget budskaberne ”Vi fjerner barriererne” og ”Vi går nye veje på arbejdsmarkedet” med på messen. Vores stand var i løbet af hele dagen velbesøgt af interesserede uddannelses- og jobsøgende. Vi brugte jobmessen til at fortælle om de kompenserende ordninger, kompetencer og barrierer, og vi gav inspiration til jobsøgende, som var interesseret i handicapområdet.

Mikkel Christensen og Rie L. Rasmussen fra Ungdomskredsen deltog og fortalte hver især om deres erfaringer.

Derudover blev jobmessen også brugt til at finde nye samarbejdspartnere til forbundets konsulentafdeling.

Læs mere om Jobmesse Fyn 2019 her.

Fællesfront fra VærdigReform: Reform af førtidspension og fleksjob skal laves om
24. jan. 2020

Lige adgang til screening: Dansk Handicap Forbund med i udarbejdelsen af oplysning om HPV-hjemmetest
24. jan. 2020