Pressefoto: DHIF

Daniel Wagner vinder Danmarks syvende PL-medalje

Daniel Wagner vandt sin anden medalje ved de Paralympiske Lege i Rio, da han lørdag sprang sig til bronze på det olympiske stadion.

19. sep. 2016

For fire år siden debuterede Vejle-atleten i de Paralympiske Lege i London, da han sikrede sig bronze i længdespring med et spring på 6,11 m. I Rio sprang Daniel Wagner næsten en halv meter længere, men pladsen på medaljeskamlen blev den samme. Danskerens bedste spring på 6,57 m var 13 cm fra guldet, der gik til tyske Heinrich Popow foran Japans Atsushi Yamamoto.

- Jeg er glad for at vinde en medalje til Danmark, og jeg kan ikke tillade mig at være skuffet. Det er uhyggeligt tæt mellem os tre i toppen, og vi har alle sammen forbedret verdensrekorden i år. Jeg var optimalt forberedt og gik ud og sprang det, jeg kunne i dag, siger Daniel Wagner, der fik overrakt sin bronzemedalje af den tidligere PL-svømmer og nuværende præsident for den Europæiske Paralympiske Komité (EPC), John Petersson.

Medaljen var Danmarks syvende ved de Paralympiske Lege i Rio, som løb fra den 7. – 18. september. I alt deltog 21 danske atleter i atletik, bordtennis, cykling, ridning, skydning og svømning.

Læs evt. mere www.paralympic.dk

www.facebook.com/danmarktilpl.