Byggeriet på Stranden skrider fremad

Bruger af forbundets Stranden i Charlottenlund nord for København vil vide, at der sker store ting på stedet i disse måneder. Selvom byggeprojektet tager længere tid end ventet, så skrider byggeriet fremad.

19. maj 2017

Byggeriet på Stranden i Charlottenlund er godt på vej. Der bygges på livet løs, og direktør i Dansk Handicap Forbund Jens Bouet glæder sig meget til at se det endelige resultat senere på sommeren, selvom han beklager, at byggeriet har trukket ud.

”Caféen på Stranden åbnede som planlagt den 1. maj, men desværre er det stadig en smule kaotisk derude, og brugerne af Stranden vil derfor ikke få den gode oplevelse af stedet, som de plejer at få,” lyder det fra Jens Bouet.

Galleriet af byggeriet på Stranden er blevet opdateret. Se galleriet HER.

Caféen har i denne uge været lukket pga. sygdom, og omsætningen er stærkt præget af manglende besøg og omsætning. Dette skyldes blandt andet, at det er ganske umuligt at parkere på stedet på hverdage i dagtimerne, oplyser Jens Bouet.

Brugere af Stranden kan følge med her på siden, hvor vi også vil skrive, når caféen åbner igen.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022