Colourbox.com

BTPU udgiver første nyhedsbrev i 2016

Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg udgiver et nyhedsbrev to gange om året. Nu kan du læse det første i 2016.

02. aug. 2016

Nyhedsbrevet for juli 2016 fra Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg er nu tilgængeligt på hjemmesiden. I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om ændringer i den individuelle handicapkørsel.

Derudover kan du læse om, hvordan du kan bidrage til Danske Handicaporganisationernes (DH) arbejde på transportområdet.

LÆS NYHEDSBREVET HER.

Nyhedsbrevet er udarbejdet og redigeret af redaktør Bente Rødsgaard.