Illustration: Colourbox.com

Dansk Handicap Forbund sætter rettigheder på dagsordnen

I uge 37 står den i rettighedernes tegn på forbundets facebookprofil. Du kan blandt andet møde vores nye facebookmedarbejder Casper, og senere på ugen er der interview med Institut for Menneskerettigheder.

12. sep. 2016

I forbindelse med et rettighedsarrangement i forbundets specialkreds Ryk - Rygmarvsskadede i Danmark på torsdag den 15. september, har Dansk Handicap Forbund valgt at sætte fokus på rettigheder for mennesker med handicap i Danmark.

I løbet af ugen vil du blandt andet møde forbundets nye medarbejder Casper, som blandt andet har været et smut forbi Maria Ventegodt Liisberg fra Institut for Menneskerettigheder for at høre nærmere om et generelt forbud mod diskrimination af mennesker med handicap, som forbundet har kæmpet for og anbefalet i flere år.

Vi håber, I vil følge med på vores facebook-side HER.

Sammen kan vi sætte handicapområdet på dagsordenen til folketingsvalget
05. okt. 2022