Foto: Colourbox.com

Årets sidste nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitisk udvalg

I årets sidste nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitiskudvalg (BTPU) kan du blandt andet læse om, hvad udvalget vil prioritere i de kommende to år, og om udsigtstårne, der ikke er designet efter principperne i universelt design. Du finder også tips til adgang til affaldssortering.

17. dec. 2020

Det har været et mærkeligt år for os alle. Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU) har ikke kunne være særlig udfarende på grund af corona-pandemien, hvor mange møder og konferencer er blevet aflyst.

Helt stillestående har udvalget dog ikke været, hvad årets sidste nyhedsbrev da også vidner om.

Læs nyhedsbrevet.

Alliance skal levere resultater for at øge tilliden på handicapområdet
26. feb. 2021

Alliance skal levere resultater for at øge tilliden på handicapområdet