Foto: Colourbox.com

Årets sidste nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitisk udvalg

I årets sidste nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitiskudvalg (BTPU) kan du blandt andet læse om, hvad udvalget vil prioritere i de kommende to år, og om udsigtstårne, der ikke er designet efter principperne i universelt design. Du finder også tips til adgang til affaldssortering.

17. dec. 2020

Det har været et mærkeligt år for os alle. Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU) har ikke kunne være særlig udfarende på grund af corona-pandemien, hvor mange møder og konferencer er blevet aflyst.

Helt stillestående har udvalget dog ikke været, hvad årets sidste nyhedsbrev da også vidner om.

Læs nyhedsbrevet.