Foto: Colourbox.com

Årets sidste nyhedsbrev fra bygge- og trafikpolitisk udvalg (BTPU)

I årets sidste nyhedsbrev fra BTPU kan du blandt andet læse om nyt inden for blandt andet Bygningsreglementet og ændringsforslag fra Dansk Handicap Forbund til antidiskriminationsloven.

21. dec. 2017

Det har været et produktivt år i Dansk Handicap Forbunds bygge- og trafikpolitiske udvalg (BTPU), hvor det blandt andet er blevet til nye huskelister til god tilgængelighed til klinikker og hospitaler.

Derudover kan interesserede læse de høringssvar, som BTPU har udarbejdet i forbindelse med blandt andet Bygningsreglementet (BR18), der træder i kraft den 1. januar 2018 og antidiskriminationsloven.

Dét og meget mere om arbejdet i BTPU i 2017 kan du læse mere om i NYHEDSBREVET HER.