Forsiden på dette års sidste udgave af FK-nyt

Årets sidste FK-nyt er på hjemmesiden

Mens dagene bliver kortere, og året lakker mod enden, er årets sidste udgave af FK-nyt kommet på gaden. Nu ligger det på hjemmesiden, så alle kan læse med.

07. nov. 2018

Årets sidste udgave af FK-nyt er kommet på hjemmesiden. I denne udgave kan du blandt andet læse om Forældrekredsens arbejde på sommerens Folkemøde.

Derudover kan du læse om, hvad der skete på Forældrekredsens landsmøde, som blev afholdt i efteråret, og meget mere.

DOWNLOAD: FK-NYT NR. 2 2018