Colourbox.com

Ændringer i telefontiderne i denne uge

En helt speciel fødselsdag og en arbejdsdag på Stranden i Charlottenlund betyder, at telefonerne ikke er åbne tirsdag efter kl. 14.00 og hele fredagen i denne uge.

06. jun. 2016

Tirsdag fylder landsformand Susanne Olsen 60 år, og det fejres med reception i Handicaporganisationernes Hus. Fejringen betyder, at telefonerne tirsdag lukker klokken 14.00 i stedet for klokken 15.00 som normalt.

Fredag i denne uge står den igen på ændringer i telefontiderne. Telefonerne til forbundet er lukket fredag, da medarbejderne drager mod forbundets Stranden i Charlottenlund nord for København for at gøre stedet sommerparat til brugerne.

Dansk Handicap Forbund beklager ulejligheden.