Pressebillede DOKK1

Aarhus-bibliotek kåret til verdens bedste

DOKK1 i Aarhus er blevet tildelt titlen som verdens bedste folkebibliotek. Det skete mandag på en konference i USA.

16. aug. 2016

Aarhus' nye kulturhus og hovedbibliotek er blevet kåret til klodens bedste folkebibliotek på bibliotekskonferencen Ifla i Ohio, USA. Specielt er integrationen i byrummet og den tydeligt integrerede tilgængelighed til bygningen.

Og netop tilgængeligheden til bygningen skrev Dansk Handicap Forbunds medlemsblad Handicap-nyt om tidligere på året.

Interesserede kan læse den begejstrede anmeldelse af DOKK1 HER.

Med titlen følger en check på 5.000 dollar.